Datum: 10/07/2021
Locatie: Gallery Nanda, Lokeren
Ticket prijs: €18

PINGPONGCLUB & GALINE - Nanda Sessions (10/7)

PRAKTISCH:
Gallery Nanda | Drongenstraat 50 | 9160 Lokeren
18:30u

TIMING
18:30 - Doors
19:30 - GALINE
20:15 - changeover
21:00 - PINGPONGCLUB
23:30 - End

Tickets koop je per bubbel van 2, 3 tot 8 personen.
Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader, volgens de geldende maatregelen.

PINGPONGCLUB

PINGPONGCLUB is een Gents-Kortrijkse indieband rond de songwriting van Jonas Desmet. Ze bewezen zich al in muziekwedstrijden als Humo's Rock Rally en Soundtrack, werden opgepikt door menig Vlaamse muziekblogs en lieten hun gezicht zien op festivals als Leffinge Leuren, Dranouter en Eurosonic Noorderslag (NL). En dit voor een bandje dat in 2019 pas het levenslicht zag. Dat alles hebben ze te danken aan vaak dansbare maar vooral erg clevere songwriting, warme stem en smeltende arrangementen.

GALINE

GALINE is het project van Nederlands-Belgische Galine Diana Kuyvenhoven. Wat startte als een soloproject, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige band. De hoofdbestanddelen in haar muziek zijn piano en stem, gecombineerd met haar interesse voor electropop. Galine brengt frisse, actuele pop muziek, met subtiele electro accenten.

In april 2018 releaset ze, in samenwerking met Siemon Theys (The Guru Guru) haar debuut EP: na een handvol lovende reviews kiest Wilde Westen/De Kreun Galine als Lotto Wild Talent en wordt ze hun nieuwe 'Artist in Residence'.

In 2020 werd ze geselecteerd voor de Nieuwe Lichting van StuBru en kroop ze in de studio voor een opvolger van Fabulae, met Daan Schepers (Eefje de Visser, Bazart, Warhola). Ze releaset in september haar nieuw materiaal maar brengt dit in avant premiere reeds bij ons op de planken.

Mogelijk gemaakt door: