Over ons

2021.

Een jaar dat de herinneringen zal kleuren als een jaar waarin Corona het nieuws bepaalde? Het leven bepaalde? Voor veel mensen een harde realiteit.

Voor ons, een jaar waarin we gedwongen tijd kregen om een droom die al lang bestond, te laten rijpen en uitkomen. Het kriebelde al jaren om zelf cultuur aan te bieden, om evenementen te organiseren. Om mensen jong en oud te laten proeven van optredens met live muziek. Om mensen warm te maken voor theatertechniek. Om een podiumplek te bieden aan al de talenten die we de voorbije jaren op ons pad zijn tegengekomen. Om samen te werken met gelijkgestemde zielen. Om mensen te laten proeven van de vele mooie dingen die we zelf ontdekten.

Als toeleveranciers klank en licht, stonden we letterlijk met de voeten in de modder: op één of andere festivalweide weliswaar. Maar nu maken we opnieuw de borst nat. Deze keer om zelf het roer in handen te nemen met onze eigen vzw genaamd ‘CHEZ PAUL’.

Met dank aan Paul, de boer die zijn naam leende, en zijn kippenstal vrijmaakte om er ons magazijn in te kunnen onderbrengen.

We hopen je binnenkort te verwelkomen op één van onze events om samen te genieten en ontdekken!

Tot dan! Wij kijken er alvast naar uit!

En.. pardon my French.

Nils & Stefaan

Mogelijk gemaakt door: